Er zijn 4 soorten systemen voor spelletjes:

1. WII Console

De WII consoles zijn met sprongen vooruit gegaan sinds de lancering. Het spelen van geweldige racegames is nu mogelijk waar je maar wilt. Kijk eens naar de WII online service waarmee je verbinding kunt maken met andere spelers over de hele wereld voor multi-player plezier. WII racegames zijn ook te vinden op The WII Club. Dit was de eerste service en is de beste. De service geeft je de mogelijkheid om je auto's en circuits van het origineel te upgraden. Het enige nadeel van deze service is dat je er niet online mee kunt spelen. Een ander nadeel is dat het niet compatibel is met de Xbox.

2. PlayStation

Sony PlayStation is het spelsysteem dat iedereen wil hebben. Zowel gamers als niet-gamers kunnen maar niet genoeg krijgen van het spelsysteem. Met het juiste systeem kunt u games spelen, contact houden met vrienden en films bekijken met een indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit. U kunt online gaan om het laatste nieuws en games te krijgen. De PlayStation is dankzij de DVD-technologie ook ideaal om onderweg films te bekijken. Een andere coole functie is de SIXAXIS-controller. Hiermee kunnen verschillende soorten games worden gespeeld, zoals golfen, boksen en racen.

3. Xbox

Als u van spelletjes houdt, wilt u dit systeem hebben. Met de Xbox kunt u alle Xbox-games spelen, inclusief de games die voor de originele Xbox zijn gemaakt, en de games die voor Xbox Live zijn gemaakt. U kunt ook spelletjes spelen die voor X-Box Live op het systeem zijn gemaakt. Het enige nadeel is dat het niet compatibel is met alle X-Box games. Het is echter wel compatibel met een kleiner deel van de X-Box games. Een van de beste kanten van het bezit van een Xbox is dat je toegang hebt tot de Xbox Live Arcade. Dit is een coole functie die bij uw spelsysteem past.

4. Nintendo

Als een gamer, een cool feit over Nintendo is dat ze een breed scala aan games voor u om te spelen hebben. Ze bieden je de mogelijkheid om old-school games van de originele Nintendo te downloaden, maar ook om de nieuwere Xbox games te spelen. Metroid is een geweldig videospel dat door Nintendo werd uitgebracht voor de originele Nintendo-console. Andere geweldige spellen van Nintendo zijn The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Super Mario Galaxy, en The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Dit zijn de beste spelconsoles die je zou moeten overwegen aan te schaffen.gerangschikt volgens de hierboven vermelde criteria, komt de PlayStation 3 als beste uit de bus. Met deze console kun je Blu-ray afspelen en volledige films afspelen. U hoeft niet te zetten u fullazon in de wacht en wachten op een levering te komen. U kunt deze geweldige consoles nu bij de hand hebben wanneer u maar wilt.