Gsm reparatie bergen op zoom

 

 

 

Volgens gepubliceerde studies duurt het tussen twee en vijf dagen om een kapotte iPhone te vervangen.

Het vroegste geval van iPhone reparatie dat ik ken was met de iPhone 4 van een vriend. Ze moesten het voorpaneel en de lens vervangen, twee onderdelen die kleverig en goedkoop zijn en afzonderlijk kunnen worden vervangen. Daarna werd de firmware geüpgraded naar iOS 4.1 en het scherm verholpen.

Er kan een wachttijd van twee uur zijn voordat je iPhone gerepareerd is, maar de meeste bedrijven zijn zo ingesteld dat ze klanten die het binnen een uur nodig hebben, tegemoet kunnen komen. Als je 20% dekking hebt, krijg je het binnen een uur. Als je een telefoon met 80% dekking hebt, krijg je hem binnen vier uur.

En als je dekking 100% is krijg je het binnen 24 uur. Er zijn vertragingen van je telefoon tijdens de reparatie, dus als je het eerder nodig hebt, is het beter als je niet een beetje opgewonden was toen je de service belde.

iPhone reparatie is net als het laten repareren van je auto. Als je wat schade hebt opgelopen, wil je die misschien laten repareren, ook al heb je geen iPhone. U kunt hetzelfde doen met uw telefoon.

Uw telefoon laten repareren op de telefoon zelf is als het laten repareren bij een monteur. De meeste telefoon reparatie bedrijven zoals Apple, Simply Hired, enEsent.co.ukhebben ervaren gekwalificeerde technici die vele jaren ervaring hebben in het repareren en verzorgen van toestellen en iPhone.

Als uw telefoon nog niet gerepareerd is, zelfs als deze gestolen of verloren is, kunt u aangifte doen bij de politie en zij zullen het allemaal afhandelen. Als je geen aangifte kunt doen maar wel een Deedatatchiing schadeformulier, raden we je sterk aan dit te doen omdat als je telefoon verloren of gestolen is, het niet gegarandeerd is dat je verwijderde bestanden worden teruggehaald.

Hier zijn de stappen:

1. Sluit je telefoon aan en synchroniseer hem met je computer met de iTunes software.

2. Ga naar de vreemde machine en druk op de uitwerpknop en houd deze ingedrukt totdat je telefoon tevoorschijn komt.

3. Houd de Slaap/Wektoets gedurende twintig seconden ingedrukt of tot op het scherm van uw telefoon een logo verschijnt dat aangeeft dat uw telefoon in de slaap- of de ontwaakstand staat.

4. 4. Laat de Slaap/Wektoets los en houd deze ingedrukt tot de slaapstand volledig zichtbaar wordt, wat tot een half uur kan duren.

Hoewel dit het probleem oplost waarom uw iPhone niet luistert, is dit geen oplossing voor de lange termijn. Het slechte ding met dit advies is dat uw batterij nog steeds zal worden leeggemaakt en opnieuw worden ingesteld, alleen maar om verse batterijen te hebben na het ontladen ervan. Een andere reden is dat er een hardware probleem is met de oplaadinfrastructuur van de meeste van deze apparaten.

5. Maak een back-up van al uw informatie op een externe harde schijf of thumb drive.

6. Wis uw telefoon, zodat deze volledig vrij is van alle nutteloze gegevens.

7. 7. Formatteer hem vervolgens en herstel je telefoon naar een nieuwe, schone software.

Als je telefoon nog steeds niet werkt, moet je nadenken over de vraag of je een virus hebt of niet. Het is ook aan te raden om de MSDN Disc 18 te downloaden waar je voor betaald hebt om een paar minuten van je batterij te nemen en je in staat te stellen uit te zoeken waar in het onmetelijke universum dit kleine groene drankje eigenlijk vandaan komt.

lees meer: