Wealthy Affiliate is meer en meer populair geworden sinds het werd opgericht door twee slimme, zeer ervaren affiliate marketeers – Controls OverUrl en waarnemen training. Wijzelf hebben nooit zoveel geld verdiend als deze twee affiliate marketeers voor elkaar kregen en we hebben op de harde manier moeten leren hoe een goede affiliate marketeer eruit ziet.

Wij zijn echter uiterst snel en direct in onze informatieverspreiding en communicatie en kunnen u helpen het risico te beperken dat u uw geld op de tafel laat liggen. Wij zijn de configuratie van elk affiliate programma en we hebben met succes gesponsord veel van de top internet marketing experts over de hele wereld.

Niemand bouwt een succesvol affiliate marketing systeem door alles in een oogwenk te doen. Als je een snelle typiste bent, moet je leren langzaam te typen. Het gaat ook om de snelheid waarmee u met ons en uw website te maken krijgt. En bij ons kunt u Goedkope website laten maken. We weten dat 10% van de mensen die binnenkomen sukkels zullen zijn. Dat zijn deze jongens die gewoon een helpende hand nodig hebben en wij zijn blij om het aan hen te geven. Voorafgaand aan Club America besloten om enkele wijzigingen aan te brengen in het business model om het gemakkelijker te maken voor bezoekers om te zetten in kopers.

Clubs boden een verscheidenheid aan manieren om te verdienen. De mensen met wie we werkten, werkten niet allemaal als affiliate. In feite stel ik me voor dat er een behoorlijk aantal gebruikers waren die als merchandiser werken en de mogelijkheid wilden bieden. Ze kostten ongeveer $5000-$10,000 per maand als affiliate verkeerd. Weighthasks inhoud kosten. Er is geen beter uitziende site die er op dit punt.

We gebruikten dezelfde lay-out voor de verschillende affiliate programma’s. Misschien vanwege de domeinnaam die ze al hadden gekozen, vonden we die niet mooi. Natuurlijk hebben clubs, Walmart winkels en warenhuizen niet het soort bandbreedte dat wij hebben en gebruiken we toch “luie” ontwerpen. Voor geoptimaliseerde functies en meer opties door de jaren heen zijn we steeds effici├źnter geworden in het converteren van bezoekers naar kopers. Onlangs hebben wij Effecten 79% van de banners vervangen door hoog converterende banners. Wij staan toe dat bezoekers op uw affiliate programma pagina’s komen van verschillende gepubliceerde forums, maar alleen met een nieuwe domeinnaam, kunnen zij kiezen of zij zich willen aanmelden voor een prijs of niet. Dit heeft het aantal mensen dat zich aanmeldt enorm verminderd.

We hebben ook de methode van het publiceren van Ebooks gebruikt, dat wil zeggen, je eigen Ebooks publiceren en ze aan mensen verkopen. In plaats van een boek te publiceren met een heleboel affiliate links in de tekst, hebben we ervoor gekozen om alleen de Ebooks zelf te publiceren. Toegegeven, het levert geen enorme inkomsten op, maar je kunt er wel verkeer mee verwerven en daar zijn we echt naar op zoek. Ik heb een nieuw eBook gepubliceerd, met alle veranderingen. Alle links die ik koos om in het boek op te nemen, gebruikten DirectLink Management en zijn nu gratis (en hopelijk ook anderen).

Begrijp me niet verkeerd, ik bedoel niet dat u gewoon een hoop dollars in een eBook kunt stoppen, er een banner op kunt zetten, het “gewoon een ander lui marketeers product” kunt noemen en verwachten dat u er een slaatje uit kunt slaan. Niet alleen gaat het u processorkosten kosten, u zult waarschijnlijk ook een aantal juridische problemen tegenkomen.

Klanten zijn de beste mensen om uw affiliate programma te promoten. Niets werkt zoals mond-tot-mond marketing, dat is de naam van het spel. Eigenlijk hebben we allemaal het idee van onze filialen, dus dit zal niet een big deal zijn. schaam, de toekomst van reclame gaat in de eerste plaats bij de consument, en niet met bedrijven. Bedenk dat in tegenstelling tot het institutioneel gesponsorde product, je geen contract hebt van welke aard dan ook, een goed of dienst.

De regels van de internethandel zijn niets meer dan “Ecommerce is a fair game” en wij streven ernaar deze op een eerlijke manier te volgen.

Niemand laat geld op de tafel liggen. Slimme mensen stappen in tegen lage instapkosten. Wat de mensen echt willen is immers een goede dienst, geen beter product, nee!

Lees meer:

Website maken Alkmaar

Professionele website laten maken