T-con

T-con is de kostbaarste organische kleurstof die in druk wordt gebruikt. TIFF heeft de hoogste kleurdichtheid in het commerciële drukproces. Op gewoon papier kan een enkel punt volgens de normen van de meettechniek worden gemeten als een volledig kleurbit. Een illustrator of een andere professionele fotobewerker kan echter vaak het aantal puntjes verhogen, de hoeveelheid kleur vergroten en meer afgewerkte foto’s krijgen.

De professionele fotobewerkers zijn een zeer gespecialiseerd ras. Ze moeten vaak foto’s dubbel nemen. Ze kleuren ook en lichten de negatieven op voor die arme mensen die 9 uur op het werk moeten zitten. Degenen die werken in digitale marketing voor televisie of in digitale reclame, ook zij zijn professionals. De werktheorie is echter dat ook zij fotobewerkers zijn; ook zij moeten beginnen met een fotomerge.

Eén manier om met een foto te beginnen – ja, zelfs in de films kun je de opnamen een titel geven – is door in een universele taal te toetsen. Die universele taal heet TIFF (Tapped Image File Format). Het is een formaat dat in principe elk soort gegevens kan bevatten, of het nu tekst of kleur, foto of video is. Het heeft ook een open source compressieformaat dat JPG heet. Wie echt de noodzaak van een foto inziet, zal zien dat hoe beter de kwaliteit van een foto is, hoe waardevoller hij is op de handelsmarkten.

Het is een goed idee om foto’s die u gaat bewerken altijd te kopiëren naar een tekstverwerker die op een computer is geïnstalleerd. Op die manier kunt u een foto proeflezen of bewerken. Een foto-editor is speciale software die het mogelijk maakt om foto’s in lagen te bewerken. Hiermee kunnen foto’s in een hele reeks verschillende formaten worden gemaakt, waaronder png, bmp en tif formaten.

tekst naar een tekstverwerker

De meeste computers zijn uitgerust met tekstverwerkers. Hiermee kan tekst worden ingevoerd, opgeslagen en verwerkt tot een bewerkbaar tekst formaat. Tekstverwerkers zijn essentieel voor het schrijven en bewerken van lange documenten. Sommige documentprogramma’s beschikken niet over een tekstverwerker, maar dat is meestal gemakkelijk te omzeilen.

geryIP redactie

geons en lidmaatschapsorganisaties hebben een gebruiker nodig die IP url’s kan bijwerken en bewerken. Deze gebruikers worden ondersteund door een paar browsers. Deze browsers zijn als mobiele telefoons. Ze kunnen op één apparaat worden geopend, maar zijn geprogrammeerd om in de cloud te werken.

Momenteel is cloud computing voor bedrijven een verspilling van geld en tijd?

3. Niet doen

Hier zijn een paar don’ts:

a. Maak geen belangrijke geplande vensters op uw bureaublad – laat ze in de ochtend. Zet uw e-mail in brand als het moet, maar dan daar. Praat niet met mensen als ze met jou aan de telefoon zijn. De kans is groot dat ze het al druk genoeg hebben met hun telefoon.

b. Ga er niet van uit dat uw e-mail elke keer dat u hem leest, wordt afgeleverd. Veel e-mailproviders hanteren een aflevertermijn van twee dagen, zodat het kan gebeuren dat uw e-mails twee hele dagen niet worden afgeleverd.

c. Niet sms’en en rijden. Het duurt even voor de sms’jes aankomen en ze zien er onprofessioneel uit.

d. Koop niet meer geheugen dan je nodig hebt. Het is moeilijk om al dat sms’en bij te houden. Denk: “Dat doe ik wel als ik weer thuis ben.”

e. Niet multitasking. Twee ogen zijn nodig.

Reken op $40-$80 voor een gigabyte (dat is 1.000GB) opslagruimte. $40-$80 per maand lijkt misschien een koopje, maar vergeleken met het downloaden van nieuwe muziek is het dat niet.

Het wordt “cloud computing” genoemd (het herdenken van software die via het internet wordt gebruikt)

Iemand anders zei: “Het is logisch om al je rekenkracht te centraliseren achter een financieel model dat suggereert dat het efficiënter is om het proces dezelfde hoeveelheid geld te geven, in onderling overleg, als zijn fysieke functie.”

Ik ben het met beide stellingen eens. Er is echter een belangrijk verschil tussen gecentraliseerd en gedistribueerd computergebruik.

Moet uw bedrijf productiever worden of kunt u het opschalen?

Beslissen of een nieuwe bedrijfskostenpost moet worden gecreëerd, is een beslissing die een analyse vereist om de legitieme IT-behoeften te scheiden van de nepbehoeften die alleen kosteneffectief zijn voor de grootste en meest complexe bedrijven.

Lees meer:
Tv onderdelen 
Mainboards