Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van uitgeven, meestal via ons bedrijf, Küpenstrass. We werken samen met onze klanten, van experimentele bands en progressieve labels, via boutique uitgevers en wereldwijde bedrijven, tot internationale mediabedrijven, overheidsinstellingen en universiteiten. Naast onze schrijfprojecten (Tekstschrijver Zwolle), zit ons redactieteam achter grote projecten – bekroonde series, blog posts en uitgeefprojecten zoals Non-idiot Wireless Golf en Mine is not Guu.

Guus is geen veel voorkomende achternaam. Meestal vind je maar twee Guusjes (of Guu) in de hele bevolking, bij voorkeur gescheiden ouders.

Soms wordt gezegd dat je van een advocaat moet horen, ook al heb je niets met deze rechtszaak te maken. Een advocaat zou kunnen zeggen dat het een schending van het auteursrecht is.

Maar wat als je een freelance schrijver bent, verveeld bij je dagbaan? Misschien ben je ‘opgelicht’

Als u bent opgelicht door een tekstschrijver, is het eerste wat u moet doen, hen bellen. De meesten verdienen hulp en zij kunnen uw claim vrij vakkundig afhandelen. Bel gewoon of stuur een e-mail naar de website in kwestie. Vraag altijd om feedback voordat u serieuze wijzigingen aanbrengt. U moet de storing ook melden aan de aanbieder van de nieuwsbrief – hoewel zij niet verplicht zijn de storing te onderzoeken. Een paar oplichters zullen doen om hun slechte reputatie te krijgen door er naast te zitten.

Lees meer:

Journalist Zwolle